گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند!

رئیس جمهور:مردم نباید درباره تیم ملی فوتبال دغدغه داشته باشند

رئیس جمهور در دیدار وزیر ورزش و جوانان گفت: باید خیال مردم از بابت تیم ملی فوتبال و آینده آن باید راحت باشد و توقع دارم تیم امید ایران بعد از سال‌ها به المپیک آینده راه پیدا کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 13
کد خبر: ۸۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر ، مسعود سلطانی‌فر امروز به دیدار حجت‌الاسلام سید حسن روحانی رئیس جمهور رفت. وزیر ورزش و جوانان ضمن اراِئه گزارشی از عملکرد وزارت ورزش و جوانان در سال ۱۳۹۷ از جمله موفقیت تیم ملی فوتبال در جام جهانی، درخشش کاروان های ایران در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی، المپیک جوانان، حضور باشگاه‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا، صعود بسکتبال به جام جهانی و مقام های قهرمانی جهان و آسیایی در رشته های کشتی، ووشو، وزنه برداری، کاراته، شطرنج، تکواندو، جودو و دوومیدانی، برنامه ورزش کشور را برای کسب سهمیه و حضور مقتدرانه ایران در بازی‌های المپیک و پارالمپیک و توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل اماکن ورزشی ارائه کرد.

 

در این دیدار یک ساعته، رئیس جمهور با قدردانی از مجموعه وزارت ورزش و جوانان و دستگاه‌های مرتبط گفت: انتظارم حضور مقتدرانه کاروان ایران در بازی‌های المپیک و پارالمپیک است و افتخارات ورزشکاران و قهرمانان شادی ملی را به همراه دارد.

 

روحانی با ابراز رضایت از توجه و رشد ورزش زنان در مسابقات اخیر گفت: توسعه ورزش همگانی و حمایت از ورزش زنان از برنامه های مهم دولت تدبیر وامید است و تاکید من استمرار و تقویت این مسیر برای این دو بخش است.

 

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: موفقیت های همه قهرمانان موجب شادکامی و اعتلای نام ایران عزیز در نزد جهانیان است و رشته هایی مانند کشتی، وزنه برداری و تکواندو و کاراته در المپیک آینده وظیفه مهمی پیش‌رو دارند و انتظار مدال‌های خوش رنگ را از آنها داریم.

 

روحانی موفقیت‌های فوتبال و تیم های باشگاه‌های ایران را هم در عرصه رقابت‌های جهانی و آسیایی مورد توجه قرار داد و گفت: باید خیال مردم از بابت تیم ملی فوتبال و آینده آن باید راحت باشد و توقع دارم تیم امید ایران بعد از سال‌ها به المپیک آینده راه پیدا کند و پیروزی‌های اخیر تیم های باشگاهی هم موجب شادی حداقل نیمی از مردم شد رئیس جمهور با تاکید بر حفظ حدود شرعی و فرهنگی توسط قهرمانان ملی گفت: حضور قدرتمندانه و با عزت در مسابقات بین المللی برای ارتقای غرور وحدت ملی بسیار مهم است و وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک در این مورد تمام توان حمایتی خود را بکار بگیرند

 

روحانی همچنین با اشاره به نقش جوانان در امداد سیل اخیر با تشکر از اقدامات وزارت ورزش و جوانان از جمله در اختیار قراردادن بیش از یک هزار مکان ورزشی به سیل زدگان گفت: روحیه جهادی و کمک در نزد جوانان و سازمان های مردم نهاد بسیار ارزشمند بود و بایستی این حضور تقویت شود و موضوع مهم مهارت آفرینی و حضورشان در مناطق محروم و روستایی و مرزی مد نظر مدیران این بخش قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار